​Gulvarbejde

Gulvarbejde der matcher dine behov

​✔️10 års erfaring   ​​✔️Vi er medlem af Byg Garanti ordningen   ​​✔️Vi er medlem af Dansk bygger

​Få flotte og velholdte gulve i dit hjem

​Gulvene i et hjem bliver uundgåeligt slidt ned med tiden, især hvis der både er børn og husdyr i hjemmet. Hos GROHT TØMRER ApS har vi 10 års erfaring med forskellige former for gulvarbejde, som vi udfører for private boligejere i Kolind, Skødstrup, Risskov og i hele det øvrige Aarhus. Skal vi også hjælpe dig?

Vi sikrer dig flotte og velholdte trægulve i dit hjem, hvad enten de nuværende gulve trænger til en afslibning, en lakering eller en udskiftning.

Eksempler på vores gulvarbejde

​Vi udfører flere forskellige former for gulvarbejde. Her kan blandt andet nævnes:

Gulvslibning

Lakering af gulv

Gulvlægning.

Derfor skal du vælge at lade os udføre arbejdet

Når du vælger at lade lige netop vores gulvfirma udføre dit gulvarbejde, så kan du især være sikker på, at du får et både flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat i højeste kvalitet. Vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde grundigt og i høj kvalitet, så du får et professionelt resultat.

Derudover er det vigtigt for os, at du har tillid til os. Derfor overholder vi altid alle vores indgåede aftaler, så du kan stole på, at vi er færdige med dit arbejde til den aftalte tid.

Vi har desuden en række gode aftaler med både producenter og leverandører af forskellige materialer til vores gulvarbejde. Det betyder, at vi kan sikre dig en forholdsvis billig pris på materialer af høj kvalitet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave​

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop dit gulvarbejde vil komme til at koste dig, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde, og vi sørger for, at kvaliteten er i orden. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en pris, der matcher.

​Skab en smuk og stilfuld atmosfære med vores gulvarbejde

Hvad kan vi hjælpe dig med? Udforsk vores forskellige tømrerarbejder eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi er de rette til din specifikke opgave.​

Er du interesseret?

Kontakt vores tømrerfirma

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Telefon

7060 5089

Åbningstider

Man-torsdag: 7-16, fredag: 7- 14

e-mail

H.C Andersensvej 1, 8560 Kolind

Klik her for rutevejledning

Groht Tømrer ApS – CVR: 39639173

få et uforpligtende tilbud

Send os din opgave herunder!

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​