​Renovering af lejlighed

Renovering af lejlighed tilbydes

​Få professionel hjælp til din lejlighedsrenovering

​Skal du flytte fra eller til en lejlighed, og kunne du tænke dig at få den sat i stand, inden du rykker ind eller ud? Eller kunne du bare godt tænke dig at få renoveret din lejlighed som en del af den almindelige vedligeholdelse og modernisering? Så lad os hos GROHT TØMRER ApS hjælpe dig.

Vi har 10 års erfaring som tømrer, og vi tilbyder renovering af lejlighed ved både fraflytning, indflytning og som en del af den løbende vedligeholdelse. Det kan både være i Skødstrup, Risskov eller et helt andet sted i Aarhus kommune eller i Kolind.

Eksempler på istandsættelse af lejlighed

​Vores arbejde i forbindelse med istandsættelse og renovering dækker bredt. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

Vi har fordelagtige aftaler med leverandører og producenter af byggematerialer, og vi kan dermed tilbyde dig en ganske billig pris på byggematerialer i højeste kvalitet.

Din tryghed er i centrum hos os

​Din tryghed og tillid er altid i fokus, når du vælger at lade os stå for opgaven i forbindelse med renovering af lejlighed. Vi er derfor medlem af Byg Garanti, hvilket sikrer din renovering med op til 150.000 kr. i tilfælde af fejl og mangler. Derudover er vi også medlem af Dansk Byggeri, som er en sammenslutning af 5.700 danske virksomheder inden for bygge- og anlægsindustrien.

Vi bygger altid med fokus på at udføre grundigt arbejde i højeste kvalitet, og vi lægger vægt på altid at overholde vores aftaler.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på renovering af lejlighed

​Kunne du tænke dig at få renoveret din lejlighed, og kunne du tænke dig at vide, hvor meget arbejdet vil komme til at koste dig? Så skal du bare kontakte os for en indledende dialog omkring dit renoveringsprojekt. Når vi kender til omfanget af opgaven samt dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på kvalitetsarbejde, og vi kan hjælpe med alle former for renovering af lejlighed.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Se vores forskellige ydelser inden for tømrerarbejde eller kontakt os, hvis du er i tvivl om vi er de rette til lige netop din opgave.

Er du interesseret?

Kontakt vores tømrerfirma

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Telefon

7060 5089

Åbningstider

Man-torsdag: 7-16, fredag: 7- 14

e-mail

H.C Andersensvej 1, 8560 Kolind

Klik her for rutevejledning

Groht Tømrer ApS – CVR: 39639173

få et uforpligtende tilbud

Send os din opgave herunder!

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​