Udsk​iftning af døre​

Udskiftning af døre indvendigt og udvendigt

​✔️10 års erfaring   ​​✔️Vi er medlem af Byg Garanti ordningen   ​​✔️Vi er medlem af Dansk bygger

​Er det blevet tid til nye døre i hjemmet?

Dørene i hjemmet kan fra tid til anden trænge til en udskiftning. Det kan både gælde de indvendige såvel som de udvendige døre som følge af slid, træk og kulde eller bare et ønske om et nyt look. 

Hos GROHT TØMRER ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp til udskiftning af døre.

Vi tilbyder udskiftning af indvendige døre såvel som udvendige døre for private boligejere i både Aarhus, Risskov, Kolind og Skødstrup samt i hele den øvrige del af Aarhus kommune.

Vi har 10 års erfaring med udskiftning af døre

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge at lade os udføre arbejdet i forbindelse med udskiftning af døre i din bolig. Vi har 10 års erfaring som tømrer, og vi har dermed kompetencerne og ikke mindst erfaringen til at kunne sikre dig et både flot og veludført resultat i højeste kvalitet.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket har den fordel for dig, at dit projekt er sikret for op til 150.000 kr. Derudover er vi også medlem af branchefællesskabet Dansk Byggeri.

Vi lægger stor vægt på altid at levere et tilfredsstillende resultat, og at du kan regne med os. Derfor lytter vi nøje til dine konkrete ønsker og behov, ligesom vi sætter en stor ære i altid at overholde vores aftaler.

Vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser på døre i høj kvalitet

Vi har gode aftaler med både producenter og leverandører af forskellige byggematerialer, herunder naturligvis også døre. Det betyder, at vi kan tilbyde en ganske konkurrencedygtig pris på nye døre i høj kvalitet.

Kontakt os og indhent et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Når du vælger os til udskiftning af døre, kan du alt i alt forvente:

Et flot resultat i høj kvalitet

Fokus på dine ønsker og behov

En overholdelse af de indgåede aftaler

Kvalitetsmaterialer til skarpe priser.

Kontakt os gerne allerede i dag og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud på din opgave i forbindelse med montering af døre.

​Opgrader dine døre med vores professionelle udskiftningstjenester

Hvad kan vi hjælpe dig med? Udforsk vores forskellige tømrerarbejder eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi er de rette til din specifikke opgave.​

Er du interesseret?

Kontakt vores tømrerfirma

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Telefon

7060 5089

Åbningstider

Man-torsdag: 7-16, fredag: 7- 14

e-mail

H.C Andersensvej 1, 8560 Kolind

Klik her for rutevejledning

Groht Tømrer ApS – CVR: 39639173

få et uforpligtende tilbud

Send os din opgave herunder!

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​