Få nye vinduer efter mål, lad os stå for udskiftning. 

Der er mange fordele ved at få foretaget udskiftning af vinduer i din bolig eller i erhvervsbygninger. Med vores erfaring kan vi hjælpe dig med montering af vinduer, som matcher dine ønsker til udseende og funktioner.

Vi kan vejlede dig, så du træffer det bedste valg. Vi tilbyder også nye vinduer efter mål, så selvom du har et hus med lidt anderledes vinduesmål, kan vi hjælpe dig.

Groht Tømrer kører mellem Aarhus, Risskov, Egå, Skødstrup og omegn.

Hvad er fordelene ved udskiftning af vinduer?

Der er mange fordele ved udskiftning af vinduer, hvis du vælger de rigtige:

  • Du kan spare på elregningen
  • Der kommer mere lys ind i boligen
  • Du slipper for træk
  • De holder bedre

Nyere ruder er tættere end gamle, og det betyder, at du slipper for træk. Det har også en fordel i og med, at de holder bedre på varmen, så du sparer på varmeregningen.

Du kan også spare på el-forbruget, fordi de nye vinduer kan skabe et bedre lysindfald. De nye materialer, som anvendes ved udskiftning af vinduer, holder også ofte længere end de gamle, så du kan have dem i mange år.

Det siger vores kunder​

Hos Groht Tømrer sætter vi stor pris på feedback, og bruger det til at forbedre os, så vi kan opnå dine ønsker og behov i den højeste kvalitet.

Mads Groht
Tømrermester

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.