Ombygning af dit hjem, få en optimal planløsning i din bolig.

​Lever din lejlighed, dit hus eller dit sommerhus ikke op til dine ønsker og behov i forhold til plantegning og rumfordeling? Har du lige nu køkken og stue adskilt, men drømmer du om et stort og åbent køkkenalrum, hvor hele familien kan være samlet?

Har du et stort værelse, som du har brug for at få delt op i to, så hvert barn kan få sit eget værelse? Hos GROHT TØMRER ApS hjælper vi dig gerne med at realisere dine ønsker og behov. Vi tilbyder ombygning og renovering af hus, sommerhus og lejlighed i hele Aarhus kommune.

Vi kører dermed gerne ud til opgaver i Skødstrup, Risskov og i flere andre nærliggende områder samt i Kolind og omegn.

Vi bygger om i højeste kvalitet og med fokus på den gode service

​Det er vigtigt for os, at du får et resultat, som du kommer til at være tilfreds med. Derfor sætter vi en stor ære i altid at udføre grundigt og veludført arbejde i høj kvalitet, og det gælder selvfølgelig også i forbindelse med din ombygning eller husrenovering.

Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi sammen sikrer os, at du får den helt rigtige løsning på dine pladsmæssige udfordringer, uden at du behøver at få bygget flere kvadratmeter til. En ombygning er et oplagt valg, hvis du allerede har de nødvendige kvadratmeter, men blot ønsker en anden rumfordeling.

Vi overholder altid vores aftaler, og du kan derfor trygt regne med, at vores arbejde er færdigt til den aftalte tid.

Dit byggeri er sikret med op til 150.000 kr.

​Når du vælger at lade vores tømrer- og byggefirma varetage din ombygning, så kan du være helt tryg. Vi er både medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvor sidstnævnte sikrer dit bygge- eller renoveringsprojekt for helt op til 150.000 kr.

 

Kontakt os og få beregnet en pris på din ombygning

​Vi har gode samarbejdsaftaler med leverandører og producenter af byggematerialer, og vi tilbyder derfor kvalitetsmaterialer til konkurrencedygtige priser. 

Kontakt os gerne i dag for en indledende dialog omkring din ombygning eller for at få beregnet en billig pris i form af et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder​

Hos Groht Tømrer sætter vi stor pris på feedback, og bruger det til at forbedre os, så vi kan opnå dine ønsker og behov i den højeste kvalitet.

Mads Groht
Tømrermester

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.