Udvid dit hus med det ønskede antal ekstra kvadratmeter

​Med en tilbygning til dit hus eller dit sommerhus kan du få lige præcis den ekstra plads i dit hjem, som du kunne tænke dig, og som du har behov for, så længe byggeprocenten og lokalplanen overholdes. Hos GROHT TØMRER ApS hjælper vi dig gerne, hvis du kunne tænke dig at få udvidet huset eller sommerhuset med flere ekstra kvadratmeter, så der er plads til hele familien.

Vi bygger tilbygninger for private husejere i hele Aarhus kommune og Kolind. Vi kører derfor blandt andet ud til byggerier i Kolind, Risskov, Skødstrup og omegn, og vi kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du har brug for vores hjælp.

 

5 fordele ved at bygge en tilbygning

​Der er flere gode grunde til at bygge en tilbygning, særligt hvis du mangler plads i din nuværende bolig, og hvis du er glad for beliggenheden. Med en tilbygning kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele:

  1. Du kan blive boende i et hus eller et område, som du er glad for
  2. ​Du kan få den ekstra plads, som du har brug for
  3. ​Du kan øge værdien af dit hus
  4. ​Du kan kombinere tilbygningen med en ombygning eller renovering af det eksisterende hus og få et moderne hjem
  5. ​Du kan spare omkostningerne og besværet ved at skulle flytte

Hvad koster en tilbygning til et hus?

​Det store spørgsmål er så, hvor meget en tilbygning rent faktisk koster. Vores priser varierer meget og afhænger blandt andet af, hvilke materialer vi skal bygge i, og hvor stor tilbygningen skal være.

Derudover afhænger prisen også af, hvilke rum den skal indeholde – skal det for eksempel være en stue, en udestue eller en entre? Eller måske et par ekstra værelser?

Når vi kender til dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig.

Vi bygger i højeste kvalitet

​Vi har 10 års erfaring og sikrer dig kvalitetsarbejde til en billig pris grundet gode leverandør- og producentaftaler. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket betyder, at dit byggeri er sikret med op til 150.000 kr.

Det siger vores kunder​

Hos Groht Tømrer sætter vi stor pris på feedback, og bruger det til at forbedre os, så vi kan opnå dine ønsker og behov i den højeste kvalitet.

Mads Groht
Tømrermester

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.