Søger du et tømrerfirma til renovering af dit hus?​

Trænger dit hus til at blive renoveret, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage arbejdet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos GROHT TØMRER ApS har vi mange års erfaring inden for henholdsvis renovering af hus, som vi blandt andet varetager for kunder i Aarhus, Risskov, Kolind og Skødstrup samt andre omkringliggende områder.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, således at du er dækket ind i tilfælde af, at der mod forventning skulle være fejl og mangler ved det udførte arbejde. Vi går dog utroligt højt op i kvaliteten af vores arbejde, ligesom det er vigtigt for os at sikre os, at vores arbejde bliver udført tilfredsstillende for hver enkelt kunde.


Det er vigtigt for os at være troværdige håndværkere, og derfor kan du altid regne med, at vi overholder alle de indgåede aftaler.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  • Hvor omfattende en renovering der ønskes – for eksempel en totalrenovering af hus
  • ​Om din husrenovering skal kombineres med en ombygning
  • ​Hvilke materialer vi skal indkøbe
  • ​Hvilke særlige ønsker du har til det endelige resultat


Vi er certificeret montør for Invita-køkkener, hvilket betyder, at vi blandt andet kan tilbyde opsætning af disse køkkener som en del af din boligrenovering. Derudover har vi en række gode aftaler med både producenter og leverandører af kvalitetsbyggematerialer, som gør, at vi kan udføre vores arbejde til en forholdsvis billig pris.

Kontakt os og indhent et tilbud på din hussrenovering

Kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på renovering af hus eller renovering af lejlighed, er du velkommen til at kontakte os med informationer omkring din specifikke opgave.

Det siger vores kunder​

Hos Groht Tømrer sætter vi stor pris på feedback, og bruger det til at forbedre os, så vi kan opnå dine ønsker og behov i den højeste kvalitet.

Mads Groht
Tømrermester

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.