Få en moderne badeværelsesrenovering

​Drømmer du om at få et nyt badeværelse, der lever op til alle dine ønsker og behov i forhold til både funktionalitet og design? Mange ønsker i dag, at badeværelset emmer af kvalitet og luksus, og samtidig er der også nogle praktiske behov, der skal opfyldes.

Hos GROHT TØMRER ApS står vi gerne til din rådighed, hvis du kunne tænke dig en renovering af badeværelse udført af en professionel håndværker.

Vi sikrer dig en moderne badeværelsesrenovering, der lever op til dine ønsker og behov. Vi kører ud til store og små opgaver for boligejere i hele Aarhus kommune og Kolind, herunder i både Risskov, Skødstrup og omegn.

 

5 fordele ved at lade os istandsætte og renovere dit badeværelse

​Der er flere fordele ved at lade vores tømrerfirma varetage opgaven i forbindelse med din kommende renovering af badeværelse. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele:

  1. Vi har 10 års erfaring
  2. ​Vi er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri
  3. ​Vi udfører grundigt arbejde i højeste kvalitet
  4. ​Vi sætter en stor ære i altid at overholde vores indgåede aftaler
  5. ​Vi kan tilbyde kvalitetsmaterialer til en forholdsvis billig pris

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at renovere et badeværelse. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende en badeværelsesrenovering du kunne tænke dig.

Ønsker du for eksempel en lille renovering i form af udskiftning af et badeværelsesmøbel, eller kunne du tænke dig en totalrenovering af badeværelset? Mulighederne er mange, og vi står klar til at hjælpe dig med at få den rette løsning til den rette pris.

Kontakt os og hør mere om mulighederne eller få beregnet et tilbud

​Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder i forbindelse med renovering af badeværelse, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet et skræddersyet og uforpligtende tilbud på et nyt bad.

Det siger vores kunder​

Hos Groht Tømrer sætter vi stor pris på feedback, og bruger det til at forbedre os, så vi kan opnå dine ønsker og behov i den højeste kvalitet.

Mads Groht
Tømrermester

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.