​Få flotte og velholdte gulve i dit hjem, gulvarbejde der matcher dine behov.

​Gulvene i et hjem bliver uundgåeligt slidt ned med tiden, især hvis der både er børn og husdyr i hjemmet. Hos GROHT TØMRER ApS har vi 10 års erfaring med forskellige former for gulvarbejde, som vi udfører for private boligejere i Kolind, Skødstrup, Risskov og i hele det øvrige Aarhus. Skal vi også hjælpe dig?

Vi sikrer dig flotte og velholdte trægulve i dit hjem, hvad enten de nuværende gulve trænger til en afslibning, en lakering eller en udskiftning.

 

Eksempler på vores gulvarbejde

​Vi udfører flere forskellige former for gulvarbejde. Her kan blandt andet nævnes:

  • Gulvslibning
  • Lakering af gulv
  • Gulvlægning.

 

Derfor skal du vælge at lade os udføre arbejdet

Når du vælger at lade lige netop vores gulvfirma udføre dit gulvarbejde, så kan du især være sikker på, at du får et både flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat i højeste kvalitet. Vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde grundigt og i høj kvalitet, så du får et professionelt resultat.

Derudover er det vigtigt for os, at du har tillid til os. Derfor overholder vi altid alle vores indgåede aftaler, så du kan stole på, at vi er færdige med dit arbejde til den aftalte tid.

Vi har desuden en række gode aftaler med både producenter og leverandører af forskellige materialer til vores gulvarbejde. Det betyder, at vi kan sikre dig en forholdsvis billig pris på materialer af høj kvalitet.

 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave​

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop dit gulvarbejde vil komme til at koste dig, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde, og vi sørger for, at kvaliteten er i orden. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en pris, der matcher.

Det siger vores kunder​

Hos Groht Tømrer sætter vi stor pris på feedback, og bruger det til at forbedre os, så vi kan opnå dine ønsker og behov i den højeste kvalitet.

Mads Groht
Tømrermester

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, inden for tømrerarbejde.

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi kontakter dig inden for 24 timer, med et godt, uforpligtende tilbud.